De spitskool zit al gesneden in je box. Hierdoor zet je gemakkelijk een lekkere maaltijd op tafel.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
1 stuk(s)
Wienerschnitzel van varkensvlees
(Bevat Gerst, Eieren, Tarwe Kan bevatten Soja, Mosterd)
75 gram
Jasmijnrijst
1 stuk(s)
Knoflookteen
100 gram
Gesneden spitskool
1 stuk(s)
Wortel
½ zakje(s)
Zoete Aziatische saus
(Bevat Soja, Tarwe)
½ bosje(s)
Bosui
1 tl
Verse gember
180 ml
Zoutarme groentebouillon
1 el
[Plantaardige] roomboter
½ el
Olijfolie
½ el
Suiker
1 el
Wittewijnazijn
1.5 el
[Plantaardige] mayonaise
naar smaak
Peper en zout
Tip: Snijd de voorgesneden spitskool eventueel nóg fijner voor je hem aan de kom toevoegt.
Tip 1: Kookt de rijst snel droog? Voeg dan extra water toe.
Tip 2: Deze maaltijd is calorierijk. Let jij op je calorie-inname? Kook dan alle rijst, maar gebruik 2/3. De overige rijst kun je de volgende dag in een lunchsalade verwerken.
Tip: Wees niet te zuinig met de roomboter, anders komt de paneerlaag van de schnitzel los tijdens het bakken.
Weetje: Wist je dat spitskool rijk is aan calcium, ijzer en vitamine C? Dat levert een hoop gezondheidsvoordelen op in één keer - zoals sterke botten en tanden én gezonde spieren.