Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
15 gram
Witte kaas
(Bevat Melk (inclusief lactose))
50 gram
Passata
1 stuk(s)
Ei
(Bevat Eieren)
20 gram
Caponatadip
(Bevat Selderij)
0.09 zakje(s)
BBQ-rub
naar smaak
Peper en zout
Meng in een kom de passata met de caponatadip en 1/4 tl BBQ rub per persoon. Breng op smaak met peper en zout.
Klop in een kom de eieren los. Breng op smaak met peper en zout. Verkruimel de witte kaas in een kleine kom.
Schep 2 el van het passata-caponatamengsel in elk pannetje. Verdeel 2 el van de losgeklopte eieren per persoon over de saus. Bak tot het ei gaar is. Garneer met de witte kaas (zie Tip).
Tip: Houd je niet van shakshuka? Bak dan een mini-boerenomelet door wat groenten te bakken in je pannetje met het eimengsel en de witte kaas. Het passata-caponatamengsel kan je in dat geval gebruiken als topping voor je mini-omelet.