Scrambled shakshuka

Scrambled shakshuka

met witte kaas

Allergens:
Milk
Egg
Celery

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time
Cooking Time
DifficultyMedium

Ingredients

Serving amount

15 g

Greek-style cheese

(Contains Milk)

50 g

Passata

1 piece

Egg

(Contains Egg)

20 g

Caponata dip

(Contains Celery)

0.09 sachet(s)

BBQ spice rub

Not included in your delivery

to taste

Salt and pepper

Nutrition Values

Calories153 kcal
Energy (kJ)640 kJ
Fat10.1 g
Saturated Fat3.6 g
Carbohydrate4.7 g
Sugar3.4 g
Dietary Fiber0.9 g
Protein10.6 g
Salt0.9 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Bowl
Small Bowl

Cooking Steps

1

Meng in een kom de passata met de caponatadip en 1/4 tl BBQ rub per persoon. Breng op smaak met peper en zout.

2

Klop in een kom de eieren los. Breng op smaak met peper en zout. Verkruimel de witte kaas in een kleine kom.

3

Schep 2 el van het passata-caponatamengsel in elk pannetje. Verdeel 2 el van de losgeklopte eieren per persoon over de saus. Bak tot het ei gaar is. Garneer met de witte kaas (zie Tip).

Tip: Houd je niet van shakshuka? Bak dan een mini-boerenomelet door wat groenten te bakken in je pannetje met het eimengsel en de witte kaas. Het passata-caponatamengsel kan je in dat geval gebruiken als topping voor je mini-omelet.