.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
½ stuk(s)
Rode ui
1 stuk(s)
Knoflookteen
200 gram
Broccoli
70 gram
Orzo
(Bevat Gluten, Tarwe Kan bevatten Soja, Lupine, Mosterd, Eieren)
8 gram
Rozijnen
(Kan bevatten Pinda's, Sesamzaad, Noten)
10 gram
Walnootstukjes
(Bevat Noten Kan bevatten Pinda's, Sesamzaad)
100 gram
Italiaans gekruid kipgehakt
15 gram
Geraspte pecorino
(Bevat Melk (inclusief lactose))
500 ml
Groentebouillon
½ el
Olijfolie
naar smaak
Peper en zout
Bereid de bouillon in een pan met deksel voor de broccoli en de orzo. Snipper de rode ui en pers of snijd de knoflook fijn.
Snijd de bloem van de broccoli in roosjes en de steel in blokjes.
Kook de orzo, afgedekt, 8 minuten in de pan met deksel. Voeg na 2 minuten de broccoli toe en na 4 minuten de rozijnen. Giet daarna af en laat zonder deksel uitstomen.
Verhit ondertussen de olijfolie in een wok of hapjespan en fruit de rode ui, knoflook en walnootstukjes 2 minuten op laag vuur. Voeg het kipgehakt toe en bak in 4 - 5 minuten los op middelhoog vuur.
Voeg de broccoli, orzo en het grootste deel van de pecorino toe aan de wok of hapjespan, verhit 2 - 3 minuten op hoog vuur en breng op smaak met peper en zout.
Verdeel het gerecht over de borden en garneer met de overige pecorino.