.
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
½ unit
Rode ui
1 unit
Knoflookteen
200 g
Broccoli
70 g
Orzo
(Contains Gluten, Wheat May be present Soy, Lupin, Mustard, Egg)
8 g
Rozijnen
(May be present Peanuts, Sesame, Tree nuts)
10 g
Walnootstukjes
(Contains Tree nuts May be present Peanuts, Sesame)
100 g
Italiaans gekruid kipgehakt
15 g
Geraspte pecorino
(Contains Milk)
500 milliliters
Groentebouillon
½ tablespoon
Olijfolie
to taste
Peper en zout
Bereid de bouillon in een pan met deksel voor de broccoli en de orzo. Snipper de rode ui en pers of snijd de knoflook fijn.
Snijd de bloem van de broccoli in roosjes en de steel in blokjes.
Kook de orzo, afgedekt, 8 minuten in de pan met deksel. Voeg na 2 minuten de broccoli toe en na 4 minuten de rozijnen. Giet daarna af en laat zonder deksel uitstomen.
Verhit ondertussen de olijfolie in een wok of hapjespan en fruit de rode ui, knoflook en walnootstukjes 2 minuten op laag vuur. Voeg het kipgehakt toe en bak in 4 - 5 minuten los op middelhoog vuur.
Voeg de broccoli, orzo en het grootste deel van de pecorino toe aan de wok of hapjespan, verhit 2 - 3 minuten op hoog vuur en breng op smaak met peper en zout.
Verdeel het gerecht over de borden en garneer met de overige pecorino.