Smoothiebox 2
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Smoothiebox 2

Roze smoothiebowl | Piña Colada | Very berry

Allergenen :
Melk (inclusief lactose)
Gluten
Gerst
Cashewnoten
Haver
Sulfiet
Amandelnoten
Tarwe
Walnoten
Hazelnoten

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd
oventijd
NiveauGemiddeld

Ingredienten

/ Voor 2 personen

4 stuk(s)

Banaan

1000 ml

Biologische halfvolle yoghurt

(Bevat Melk (inclusief lactose))

200 gram

Muesli

(Bevat Gluten, Gerst, Cashewnoten, Haver, Sulfiet, Amandelnoten, Tarwe, Walnoten, Hazelnoten Kan bevatten Sesamzaad, Pinda's, Noten)

1000 ml

Kokosmelk

2 stuk(s)

Ananas

2 stuk(s)

Limoen

2 stuk(s)

Avocado

250 gram

Frambozen

2 stuk(s)

Groene kiwi

125 gram

Blauwe bessen

10 gram

Kokosrasp

(Kan bevatten Noten, Sesamzaad, Pinda's)

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kcal)2495 kcal
Energie (kJ)10440 kJ
Vetten154.85 g
waarvan verzadigd97.4 g
Koolhydraten219.82 g
waarvan suikers156.9 g
Vezels33.74 g
Eiwitten44.24 g
Zout0.8 g

Instructies

1

x

2
  • Snijd twee avocado's door het midden en verwijder het vruchtvlees. Pel 1 banaan en snijd het vruchtvlees in stukjes. Bewaar een handjevol blauwe bessen ter garnering.
  • Voeg de avocado's, banaan, blauwe bessen, kokosmelk en 3/4 van de muesli toe aan een blender en pureer tot een smoothie.
  • Verdeel de smoothie over twee kommen en garneer met de frambozen, blauwe bessen en muesli.
3
  • Pel 1 banaan en snijd in blokjes. Snijd 1/2 banaan in fijne schijfjes als garnering. Snijd 1 kiwi in schijfjes.
  • Voeg 1 banaan, 100g frambozen en 150 g yoghurt toe aan een blender en pureer tot een smoothie.
  • Verdeel de smoothie over 2 glazen en verdeel de muesli, halve banaan en kiwi over de glazen.
4
  • Snijd de limoen door het midden en pers het sap uit van een halve limoen.
  • Voeg de 100g ananas, 250 ml kokosmelk en het limoensap toe aan een blender. Pureer tot een smoothie.
  • Verdeel de smoothie over twee glazen en garneer met de kokosrasp.



5
6