Smoothiebox 2

Smoothiebox 2

Roze smoothiebowl | Piña Colada | Very berry

Allergens:
Milk
Gluten
Barley
Cashews
Oats
Sulphites
Almonds
Wheat
Walnuts
Hazelnuts

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time
Cooking Time
DifficultyMedium

Ingredients

/ Serving 2 people

4 piece

Banana

1000 milliliters

Organic low-fat yogurt

(Contains Milk)

200 g

Muesli

(Contains Gluten, Barley, Cashews, Oats, Sulphites, Almonds, Wheat, Walnuts, Hazelnuts May be present Sesame, Peanuts, Tree nuts)

1000 milliliters

Coconut milk

2 piece

Pineapple

2 piece

Lime

2 piece

Avocado

250 g

Raspberries

2 piece

Kiwi

125 g

Blueberries

10 g

Desiccated coconut

(May be present Tree nuts, Sesame, Peanuts)

Nutrition Values

Calories2495 kcal
Energy (kJ)10440 kJ
Fat154.85 g
Saturated Fat97.4 g
Carbohydrate219.82 g
Sugar156.9 g
Dietary Fiber33.74 g
Protein44.24 g
Salt0.8 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Cooking Steps

1

x

2
  • Snijd twee avocado's door het midden en verwijder het vruchtvlees. Pel 1 banaan en snijd het vruchtvlees in stukjes. Bewaar een handjevol blauwe bessen ter garnering.
  • Voeg de avocado's, banaan, blauwe bessen, kokosmelk en 3/4 van de muesli toe aan een blender en pureer tot een smoothie.
  • Verdeel de smoothie over twee kommen en garneer met de frambozen, blauwe bessen en muesli.
3
  • Pel 1 banaan en snijd in blokjes. Snijd 1/2 banaan in fijne schijfjes als garnering. Snijd 1 kiwi in schijfjes.
  • Voeg 1 banaan, 100g frambozen en 150 g yoghurt toe aan een blender en pureer tot een smoothie.
  • Verdeel de smoothie over 2 glazen en verdeel de muesli, halve banaan en kiwi over de glazen.
4
  • Snijd de limoen door het midden en pers het sap uit van een halve limoen.
  • Voeg de 100g ananas, 250 ml kokosmelk en het limoensap toe aan een blender. Pureer tot een smoothie.
  • Verdeel de smoothie over twee glazen en garneer met de kokosrasp.



5
6