Met de Smoothiebox ontdek je elke week 3 verrassende verse smoothies in verschillende kleuren en smaken. Ontvang alle ingrediënten voor 2 personen en maak in een handomdraai een smoothie(bowl) bomvol vitaminen.
Deze week maak je de:
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
4 stuk(s)
Banaan
200 ml
Biologische halfvolle melk
(Bevat Melk (inclusief lactose))
4 bakje(s)
Pindakaas
(Bevat Pinda's Kan bevatten Noten)
125 gram
Frambozen
2 stuk(s)
Mango
1 stuk(s)
Limoen
10 gram
Chiazaad
(Kan bevatten Noten, Sesamzaad, Pinda's)
½ stuk(s)
[Mini-]komkommer
100 gram
Spinazie
20 gram
Amandelschaafsel
(Bevat Amandelnoten Kan bevatten Pinda's, Noten, Sesamzaad)
100 gram
Biologische volle yoghurt
(Bevat Melk (inclusief lactose))
500 ml
Kokosmelk
10 gram
Melkchocoladedruppels
(Bevat Melk (inclusief lactose), Soja Kan bevatten Gluten, Noten, Pinda's, Sesamzaad)
tl
Honing [of plantaardig alternatief]
Snijd 1/2 komkommer in kleine stukken. Pel 2 bananen en snijd in stukken. Schil de mango en snijd het vruchtvlees in kleine stukken. Pers 1/2 limoen uit boven de blender of een hoge kom. Voeg de mango, banaan, spinazie en 250 ml kokosmelk toe. Pureer met de blender of een staafmixer tot een dikke smoothie. Voeg naar smaak honing toe en mix de smoothie nog een keer kort. Schenk de smoothie uit in 2 glazen.
Schil 1 mango en snijd het vruchtvlees in kleine stukken. Pers een 1/2 limoen uit boven een kleine kom. Mix de mango met 250 ml kokosmelk, limoensap en frambozen in een blender, of in een hoge kom met een staafmixer, tot een dikke smoothie. Houd je van zoet? Voeg dan wat honing toe naar smaak. Verdeeld de smoothie over de glazen. Garneer met het chiazaad.
Snijd de bananen in plakken. Mix de bananen met de melk, de yoghurt, een snufje zout en de pindakaas in een blender of hoge kom met staafmixer, tot er een dikke smoothie ontstaat. Houd je van zoet? Voeg dan wat honing toe naar smaak. Verdeel de smoothie over kommen of diepe borden en garneer met de chocoladevlokken en geschaafde amandelen.