Receptontwikkelaar Chiara: "Garnalen en citroen zijn een gouden duo in de keuken en spelen de hoofdrol in dit gerecht. Ik heb ervoor gekozen om deze twee ingrediënten uit te balanceren met room. De tomaten maken van het gerecht een zoet en hartig geheel."
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
80 gram
Garnalen
(Bevat Schaaldieren)
90 gram
Spaghetti
(Bevat Tarwe Kan bevatten Lupine, Eieren, Mosterd, Soja)
125 gram
Rode cherrytomaten
75 gram
Kookroom
(Bevat Melk (inclusief lactose))
20 gram
Rucola
½ stuk(s)
Ui
½ stuk(s)
Citroen
1 stuk(s)
Knoflookteen
½ el
Olijfolie
¼ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
naar smaak
Zwarte peper
Weetje: Ui is een onderschatte supergroente! Ui is niet alleen rijk aan vezels en B-vitaminen, maar zit ook bomvol antioxidanten en vitamine C.
Tip: Voeg eventueel wat kookvocht van de pasta toe om de saus wat dunner te maken.