Snelle stir fry met kabeljauw in zwarte bonen saus
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Snelle stir fry met kabeljauw in zwarte bonen saus

met noodles

Allergenen :
Soja
Tarwe
Vis

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd20 minuten
oventijd20 minuten
NiveauMakkelijk

Ingredienten

Hoeveelheden

15 gram

Zwarte-bonenpasta

(Bevat Soja, Tarwe)

1 stuk(s)

Kabeljauwfilet

(Bevat Vis)

5 gram

Gemberpuree

½ stuk(s)

Sjalot

½ stuk(s)

Paprika

½ bosje(s)

Bosui

½ stuk(s)

[Mini-]komkommer

100 gram

Mie noedels

(Bevat Tarwe)

Zelf toevoegen

50 ml

Water

½ el

Wittewijnazijn

½ tl

Suiker

½ stuk(s)

Zoutarm groentebouillonblokje

naar smaak

Peper en zout

½ el

[Plantaardige] roomboter

1 tl

Honing [of plantaardig alternatief]

1 tl

Olijfolie

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)2777 kJ
Energie (kcal)664 kcal
Vetten14.5 g
waarvan verzadigd6.8 g
Koolhydraten95.5 g
waarvan suikers15 g
Vezels9.2 g
Eiwitten34.8 g
Zout2 g

Benodigdheden

Kom
Pot
Large Frying Pan

Instructies

1
  • Boil plenty of water in a pot or saucepan for the noodles and crumble the stock cube into the water. 
  • Cut the scallions into three pieces and cut the shallot into halved rings.
  • Cut the bell pepper into pieces of 2 by 2cm.
2
  • Boil the noodles for 4 - 5 minutes until al dente.
  • Heat a drizzle of olive oil in a wok or deep frying pan and fry the white part of the scallions, bell pepper, and shallot for 2 minutes over high heat.
  • Add the water, black bean paste, ginger paste honey, and the rest of the scallions and boil for 2 minutes. Lower the heat and let the water evaporate and the sauce thicken for 2 minutes. 
3
  • Cut the cucumber into crescents and mix with the white wine vinegar and sugar.
  • Season with pepper and salt.
  • Melt a knob of butter in a frying pan over medium-high heat and fry the cod for 1 - 2 minutes on each side. Season to taste with salt and pepper.
4
  • Serve the noodles in bowls. 
  • Top with the veggies, the sauce and fish on top
  • Serve with the cucumber.