Snelle viscurry met rijst
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Snelle viscurry met rijst

Snelle viscurry met rijst

met wortel, rode paprika en Chinese kool

Er zijn geen wijzigingen in de stappen en ingrediënten van dit recept ten opzichte van de informatie in jouw box.

Labels:
Eet mij eerst

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd15 minuten
oventijd
NiveauGemiddeld

Ingredienten

Hoeveelheden

200 gram

Oosterse wokmix

gram

Groentemix met wittekool

30 gram

Rode currypasta

ml

Kokosmelk

5 gram

Thais basilicum

85 gram

Bruine snelkookrijst

1 stuk(s)

Koolvishaasje

Zelf toevoegen

naar smaak

Peper en zout

½ el

Zonnebloemolie

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kcal)670 kcal
Energie (kJ)2801 kJ
Vetten25 g
waarvan verzadigd14 g
Koolhydraten75 g
waarvan suikers11 g
Vezels5.4 g
Eiwitten30 g
Zout1 g

Benodigdheden

Pan met deksel
Hapjespan met deksel

Instructies

Voorbereiden
1

Breng ruim water aan de kook in een pan met deksel voor de rijst en kook de rijst 10 minuten. Giet hierna af en laat uitstomen zonder deksel.Verhit 1/2 el zonnebloemolie per persoon in een hapjespan met deksel op middelhoog vuur.

Groenten bereiden
2

Bak de groentemix 3 - 4 minuten aan.Voeg de currypasta toe en bak 1 minuut.Voeg de kokosmelk toe en breng op smaak met peper en zout. Meng goed door en laat het geheel 5 minuten zachtjes koken met de deksel op de pan.Pluk de blaadjes van het Thaise basilicum en snijd ze fijn.

Vis toevoegen
3

Snijd de koolvis in de lengte doormidden en snijd in stukken van maximaal 1 cm. Breng op smaak met peper en zout.Roer de koolvis door de curry en verhit nog 1 minuut, of totdat de vis gaar is.

Serveren
4

Verdeel de rijst over de borden en schep de curry hierop.Garneer met het Thaise basilicum.