Panko geeft door zijn grove korrel een extra knapperig korstje bij het bakken.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
125 gram
Kastanjechampignons
25 gram
Aglio e olio
½ stuk(s)
Parmigiano Reggiano DOP
(Bevat Melk (inclusief lactose))
15 gram
Panko paneermeel
(Bevat Tarwe)
90 gram
Spaghetti
(Bevat Tarwe Kan bevatten Lupine, Eieren, Mosterd, Soja)
50 gram
Spinazie
(Kan bevatten Selderij)
½ blik(ken)
Cherrytomaten in blik
½ zakje(s)
Italiaanse kruiden
½ el
Olijfolie
½ el
[Plantaardige] roomboter
½ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
naar smaak
Peper en zout
Weetje: Champignons zijn rijk aan het mineraal fosfor dat samen met calcium zorgt voor stevige botten en tanden. Fosfor zit voornamelijk in vlees, vis en zuivel, maar ook in plantaardige producten zoals peulvruchten, volkoren granen en paddenstoelen.