Spinazie-komkommersalade als extra
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Spinazie-komkommersalade als extra

Spinazie-komkommersalade als extra

Bijgerecht | met sesam-sojadressing en zwart sesamzaad

Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 personen.

Met sesamolie en zwart sesamzaad als smaakmakers zet je binnen een handomdraai een salade op tafel. Lekker èn gezond!

Allergenen :
Sesamzaad
Soja
Tarwe

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd
oventijd
NiveauGemiddeld

Ingredienten

/ Voor 2 personen

1 zakje(s)

Zwart sesamzaad

(Bevat Sesamzaad)

20 ml

Sojasaus

(Bevat Soja, Tarwe)

10 ml

Sesamolie

(Bevat Sesamzaad)

1 stuk(s)

[Mini-]komkommer

125 gram

Babyspinazie

35 gram

Tahin

(Bevat Sesamzaad)

1 stuk(s)

Limoen

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)717 kJ
Energie (kcal)171 kcal
Vetten12.5 g
waarvan verzadigd1.8 g
Koolhydraten7.2 g
waarvan suikers2.6 g
Vezels4 g
Eiwitten6.4 g
Zout1.7 g

Instructies

1

Halveer de komkommer en snijd in dunne plakken.

2

Halveer de limoen en pers het sap uit boven een saladekom. Meng het limoensap in de saladekom met 1/2 zakje mayonaise, de sojasaus, 20 g tahin en de sesamolie. Voeg de babyspinazie en komkommer toe en meng goed door elkaar.

3

Garneer de salade met de sesamzaadjes.