Receptontwikkelaar Selma: "Dit soort fusion recepten zijn mijn favoriete recepten om te bedenken! Zelf ben ik niet echt een stamppot fan, maar wel een liefhebber van de Aziatische keuken, dus leek het mij leuk om deze twee te combineren."
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
250 gram
Aardappelen
⅓ zakje(s)
Groene currykruiden
1 stuk(s)
Ei
(Bevat Eieren)
½ stuk(s)
Ui
½ zakje(s)
Zoete Aziatische saus
(Bevat Soja, Tarwe)
5 ml
Sojasaus
(Bevat Soja, Tarwe)
10 gram
Gefrituurde uitjes
(Bevat Tarwe Kan bevatten Sesamzaad, Gluten, Pinda's, Noten)
10 gram
Witte miso
(Bevat Soja, Tarwe)
200 gram
Gesneden spitskool
20 gram
Kookroom
(Bevat Melk (inclusief lactose))
1.5 el
[Plantaardige] roomboter
30 ml
Water voor saus
naar smaak
Peper en zout
Tip: Pas de kooktijd aan van de eieren afhankelijk van jouw voorkeur.
Tip: Voeg de kookroom lepel voor lepel toe om te voorkomen dat de puree te waterig wordt.
Tip: Voeg de gefrituurde uitjes pas vlak voor serveren toe zodat ze knapperig blijven.