Varkenshaas is het meest malse stuk vlees van het varken. Wist je dat dit het enige stukje van het varken is dat je zelfs rosé kunt eten?
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
50 gram
Zwartepepersaus
(Bevat Melk (inclusief lactose))
200 gram
Voorgekookte halve kriel met schil
40 gram
Rucola en veldsla
1 stuk(s)
Varkenshaas
(Kan bevatten Gluten, Melk (inclusief lactose), Mosterd, Selderij, Soja)
½ zakje(s)
Italiaanse kruiden
½ stuk(s)
Ui
½ stuk(s)
[Mini-]komkommer
½ stuk(s)
Appel
5 gram
Pompoenpitten
(Kan bevatten Pinda's, Noten, Sesamzaad)
1 el
[Plantaardige] roomboter
1 tl
Wittewijnazijn
1 tl
Extra vierge olijfolie
½ el
Zonnebloemolie
1 tl
Mosterd
1 tl
Honing [of plantaardig alternatief]
naar smaak
Peper en zout
Tip: Heb je meer tijd? Rooster dan de pompoenpitten. Verhit een koekenpan zonder olie op hoog vuur en rooster de pompoenpitten tot ze beginnen te poffen.