In sperziebonen zitten belangrijke mineralen. Zo zorgt kalium voor het behoud van een gezonde bloeddruk en zorgen ijzer en foliumzuur voor een energieker gevoel.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
1 stuk(s)
Steak
50 gram
Zwartepepersaus
(Bevat Melk (inclusief lactose))
200 gram
Aardappelschijfjes
150 gram
Sperziebonen
½ stuk(s)
Ui
30 gram
Zongedroogde tomaten
½ takje(s)
Verse rozemarijn
1 el
Olijfolie
1 el
[Plantaardige] roomboter
naar smaak
Peper en zout
Tip: Voor het beste resultaat haal je de steak al een halfuur tot een uur voordat je begint met koken uit de koelkast. Verwijder de verpakking en dep het vlees droog met keukenpapier.
Tip: Kook je voor meer dan 2 personen? Gebruik dan eventueel 2 koekenpannen.
Tip: Bak de steak eventueel langer of korter, afhankelijk van hoe je je steak het liefst eet.