Mie noedels zijn veelzijdige, zachte noedels die vaak voorkomen in Indonesische en Zuidoost-Aziatische gerechten. Ze zijn snel te bereiden en perfect voor roerbakken, soepen of sauzen.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
50 gram
Mie noedels
(Bevat Tarwe)
100 gram
Oosters gekruid rundergehakt
(Kan bevatten Gluten, Eieren, Mosterd, Selderij, Soja)
200 gram
Roerbakmix met champignons
15 gram
Witte miso
(Bevat Soja, Tarwe)
25 gram
Roomkaas
(Bevat Melk (inclusief lactose))
½ stuk(s)
Limoen
5 ml
Sesamolie
(Bevat Sesamzaad)
½ zakje(s)
Furikake
(Bevat Sesamzaad, Soja, Tarwe)
½ el
Zonnebloemolie
½ el
[Plantaardige] roomboter
150 ml
Zoutarme groentebouillon
½ el
Bloem
½ el
[Zoutarme] sojasaus
naar smaak
Peper en zout
Tip: if you're watching your salt intake, omit the soy sauce and instead add some later when serving.
Tip: if you'd like the dish to be spicier, add some sambal from your pantry as preferred.
*Take care, this ingredient is salty! Use as preferred.