Mie noedels zijn veelzijdige, zachte noedels die vaak voorkomen in Indonesische en Zuidoost-Aziatische gerechten. Ze zijn snel te bereiden en perfect voor roerbakken, soepen of sauzen.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
50 gram
Mie noedels
(Bevat Tarwe)
100 gram
Gekruid rundergehakt
(Kan bevatten Mosterd, Selderij, Soja, Gluten, Eieren)
200 gram
Roerbakmix met champignons
15 gram
Witte miso
(Bevat Soja, Tarwe)
25 gram
Roomkaas
(Bevat Melk (inclusief lactose))
½ stuk(s)
Limoen
5 ml
Sesamolie
(Bevat Sesamzaad)
½ zakje(s)
Furikake
(Bevat Sesamzaad, Soja, Tarwe)
½ el
Zonnebloemolie
½ el
[Plantaardige] roomboter
150 ml
Zoutarme groentebouillon
½ el
Bloem
½ el
[Zoutarme] sojasaus
naar smaak
Peper en zout
Gezondheidstip: Let jij op je zoutinname? Laat de sojasaus dan achterwege en voeg eventueel na het serveren naar smaak een beetje toe.
Tip: Houd je van pittig en heb je sambal in huis? Voeg dit dan naar smaak toe aan de kapsalon.