In dit recept maak je een kipburger met een twist. Je glaceert de burger met teriyakisaus en honing, voor een zoete en hartige smaaksensatie.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
175 gram
Aardappelen
½ stuk(s)
Ui
1 stuk(s)
Kipburger
25 gram
Teriyakisaus
(Bevat Soja, Tarwe)
½ head
Botersla
1 stuk(s)
Hamburgerbol met sesam
(Bevat Sesamzaad, Soja, Tarwe, Melk (inclusief lactose) Kan bevatten Noten, Gluten)
½ stuk(s)
Wortel
1 stuk(s)
Tomaat
½ el
[Plantaardige] roomboter
½ el
Olijfolie
1 tl
Wittewijnazijn
½ el
Honing [of plantaardig alternatief]
1 el
[Plantaardige] mayonaise
naar smaak
Extra vierge olijfolie
naar smaak
Peper en zout
Gezondheidstip: Deze maaltijd is calorierijk. Let jij op je calorie-inname? Serveer dan de burger zonder de aardappelen. Deze kun je op een andere dag deze week verwerken in een soep, salade of ander gerecht.