In dit recept maak je een kipburger met een twist. Je glaceert de burger met teriyakisaus en honing, voor een zoete en hartige smaaksensatie.
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
175 g
Potatoes
½ piece
Onion
1 piece
Chicken burger
25 g
Teriyaki sauce
(Contains Soy, Wheat)
½ head
Butter lettuce
1 piece
Hamburger bun with sesame seeds
(Contains Sesame, Soy, Wheat, Milk May be present Tree nuts, Gluten)
½ piece
Carrot
1 piece
Tomato
½ tablespoon
[Plant-based] butter
½ tablespoon
Olive oil
1 teaspoon
White wine vinegar
½ tablespoon
Honey [or plant-based alternative]
1 tablespoon
[Plant-based] mayonnaise
to taste
Extra virgin olive oil
to taste
Salt and pepper
Gezondheidstip: Deze maaltijd is calorierijk. Let jij op je calorie-inname? Serveer dan de burger zonder de aardappelen. Deze kun je op een andere dag deze week verwerken in een soep, salade of ander gerecht.