Wist je dat hoewel cherrytomaten klein zijn, ze een hoger vitaminegehalte hebben dan de gewone tomaat? Zo bevatten ze een hoog gehalte bètacaroteen.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
200 gram
Voorgekookte halve kriel met schil
5 gram
Verse dille & bieslook
¼ stuk(s)
Citroen
30 gram
Slamix met erwtenscheuten
(Kan bevatten Selderij)
½ stuk(s)
Knoflookteen
125 gram
Rode cherrytomaten
50 gram
Gebroken sperziebonen
(Kan bevatten Selderij)
120 stuk(s)
Tonijnsteak
(Bevat Vis)
15 gram
Panko paneermeel
(Bevat Tarwe)
1 el
Olijfolie
2 el
Extra vierge olijfolie
½ tl
Grove mosterd
1 tl
Honing [of plantaardig alternatief]
naar smaak
Peper en zout
Tip: Voor het beste resultaat haal je de tonijnsteak al een halfuur voordat je begint met koken uit de koelkast. Verwijder de verpakking en dep de tonijn droog met keukenpapier.
Tip: Tonijn behoudt zijn smaak en malsheid als deze rosé is vanbinnen. Bak de tonijn eventueel langer of korter, afhankelijk van hoe je je tonijnsteak het liefst eet.