In dit recept serveer je tortilla's, afkomstig uit de Mexicaanse keuken, met een vulling uit de Aziatische keuken. Een verassend lekkere combinatie!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
½ stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Ui
¼ stuk(s)
Limoen
70 gram
Mais in blik
10 ml
Sojasaus
(Bevat Soja, Tarwe)
3 stuk(s)
Volkoren mini-tortilla
(Bevat Tarwe)
10 gram
Gezouten pinda's
(Bevat Pinda's Kan bevatten Noten, Sesamzaad)
¼ zakje(s)
Zoete Aziatische saus
(Bevat Soja, Tarwe)
45 gram
Slamix met radicchio, rucola en bladsla
50 gram
Wittekool en wortel
5 gram
Gemberpuree
100 gram
Oosters gekruid rundergehakt
(Kan bevatten Gluten, Eieren, Mosterd, Selderij, Soja)
½ tl
Wittewijnazijn
½ el
Zonnebloemolie
1.5 el
[Plantaardige] mayonaise
Tip: Je kunt de tortilla‘s ook zonder oven opwarmen. Bak ze dan kort een voor een in een koekenpan vlak voor serveren.
Weetje: Mais is een goede bron van magnesium - belangrijk voor de vorming van bot en spieren. Andere magnesiumrijke ingrediënten zijn pinda's, peulvruchten, banaan, volkoren granen en cacao.
Gezondheidstip: Let jij op je zoutinname? Voeg dan de helft van de sojasaus toe. Wie wil kan na het serveren eventueel naar smaak meer toevoegen.