Wraptosti’s met ham en tomaat
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Wraptosti’s met ham en tomaat

2 porties | met mosterdmayo

Labels:
Recept
Allergenen :
Tarwe
Melk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd15 minuten
oventijd15 minuten
NiveauMakkelijk

Ingredienten

/ Voor 2 personen

4 stuk(s)

Witte tortilla

(Bevat Tarwe Kan bevatten Mosterd, Soja)

4 plak(ken)

Achterham

100 gram

Geraspte Goudse kaas

(Bevat Melk (inclusief lactose))

1 stuk(s)

Tomaat

Zelf toevoegen

2 tl

Mosterd

2 el

[Plantaardige] mayonaise

½ el

Zonnebloemolie

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)2681 kJ
Energie (kcal)641 kcal
Vetten39.2 g
waarvan verzadigd13.5 g
Koolhydraten46.1 g
waarvan suikers3.5 g
Vezels2.8 g
Eiwitten24.2 g
Zout3.1 g

Benodigdheden

Kleine kom
Koekenpan

Instructies

1
  • Leg elke tortilla plat neer en snijd met een mes vanuit het midden naar de rand van de wrap.
  • Snijd de tomaat in dunne plakjes.
  • Meng in een kleine kom de mosterd en de mayonaise.
2
  • Beleg de eerste kwart van de tortilla, links van de inkeping, met ham.
  • Bestrooi de kwart tortilla rechtsonder de ham met geraspte kaas.
  • Beleg de volgende kwart tortilla, rechts van de geraspte kaas, met de plakjes tomaat.
  • Besmeer de laatste kwart tortilla met de mosterdmayo.
3
  • Verhit de zonnebloemolie in een koekenpan op middelhoog vuur.
  • Vouw de kwarten één voor één voorzichtig om, zodat er een driehoekige wrap ontstaat: vouw eerst het gedeelte met de ham over het deel met de geraspte kaas.
  • Vouw daarna over de tomaten en als laatste over de mosterdmayo. Duw de tortilla voorzichtig plat.
  • Bak de driehoekige wraps 2 - 3 minuten per kant, tot ze goudbruin zijn en de kaas gesmolten is.
4
  • Serveer de wraptosti’s met ham en tomaat op borden.