De tuna melt is een Amerikaanse specialiteit die wat weg heeft van een tosti - met tonijn en gesmolten cheddar het perfecte comfort food!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
1 stuk(s)
Witte demi-baguette
(Bevat Rogge, Tarwe Kan bevatten Gluten, Melk (inclusief lactose), Noten, Sesamzaad)
1 blik(ken)
Tonijn in olijfolie
(Bevat Vis)
25 gram
Geraspte cheddar
(Bevat Melk (inclusief lactose))
10 gram
Kappertjes
5 gram
Verse bieslook
(Kan bevatten Selderij)
1.25 el
[Plantaardige] mayonaise
½ tl
Wittewijnazijn
naar smaak
Peper en zout
Verwarm de oven voor op 220 graden. Snijd de bieslook fijn.
Meng in een kleine kom de tonijn met de kappertjes, mayonaise en 1/2 tl wittewijnazijn per persoon. Breng op smaak met peper en zout.
Halveer de demi-baguette door de lengte en beleg een helft met de tonijnsalade. Verdeel de geraspte cheddar erover. Leg de belegde helft en de onbelegde helft van de baguette op een bakplaat met bakpapier en bak 4 - 5 minuten in de oven (zie Tip).
Tip: Heeft jouw oven een grillfunctie? Gebruik deze dan voor een extra krokant resultaat!
Leg de tuna melt op een bord en garneer met de bieslook. Leg de onbelegde baguette erbovenop.