Tuna melt

Tuna melt

gegratineerde baguette met tonijn, cheddar en kappertjes

De tuna melt is een Amerikaanse specialiteit die wat weg heeft van een tosti - met tonijn en gesmolten cheddar het perfecte comfort food!

Allergens:
Rye
Wheat
Fish
Milk

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time10 minutes
Cooking Time5 minutes
DifficultyEasy

Ingredients

Serving amount
White demi-baguette

1 piece

White demi-baguette

(Contains Rye, Wheat May be present Gluten, Milk, Tree nuts, Sesame)

Tuna packed in olive oil

1 can

Tuna packed in olive oil

(Contains Fish)

Grated cheddar

25 g

Grated cheddar

(Contains Milk)

Capers

10 g

Capers

Fresh chives

5 g

Fresh chives

(May be present Celery)

Not included in your delivery

1.25 tablespoon

[Plant-based] mayonnaise

½ teaspoon

White wine vinegar

to taste

Salt and pepper

Nutrition Values

Energy (kJ)2938 kJ
Calories702 kcal
Fat36.3 g
Saturated Fat9 g
Carbohydrate67.3 g
Sugar2.5 g
Dietary Fiber5.1 g
Protein26.7 g
Salt3.6 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Small Bowl
Baking Sheet with Baking Paper

Cooking Steps

1

Verwarm de oven voor op 220 graden. Snijd de bieslook fijn.

2

Meng in een kleine kom de tonijn met de kappertjes, mayonaise en 1/2 tl wittewijnazijn per persoon. Breng op smaak met peper en zout.

3

Halveer de demi-baguette door de lengte en beleg een helft met de tonijnsalade. Verdeel de geraspte cheddar erover. Leg de belegde helft en de onbelegde helft van de baguette op een bakplaat met bakpapier en bak 4 - 5 minuten in de oven (zie Tip).

Tip: Heeft jouw oven een grillfunctie? Gebruik deze dan voor een extra krokant resultaat!

4

Leg de tuna melt op een bord en garneer met de bieslook. Leg de onbelegde baguette erbovenop.