De tuna melt is een Amerikaanse specialiteit die wat weg heeft van een tosti - met tonijn en gesmolten cheddar het perfecte comfort food!
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
1 piece
White demi-baguette
(Contains Rye, Wheat May be present Gluten, Milk, Tree nuts, Sesame)
1 can
Tuna packed in olive oil
(Contains Fish)
25 g
Grated cheddar
(Contains Milk)
10 g
Capers
5 g
Fresh chives
(May be present Celery)
1.25 tablespoon
[Plant-based] mayonnaise
½ teaspoon
White wine vinegar
to taste
Salt and pepper
Verwarm de oven voor op 220 graden. Snijd de bieslook fijn.
Meng in een kleine kom de tonijn met de kappertjes, mayonaise en 1/2 tl wittewijnazijn per persoon. Breng op smaak met peper en zout.
Halveer de demi-baguette door de lengte en beleg een helft met de tonijnsalade. Verdeel de geraspte cheddar erover. Leg de belegde helft en de onbelegde helft van de baguette op een bakplaat met bakpapier en bak 4 - 5 minuten in de oven (zie Tip).
Tip: Heeft jouw oven een grillfunctie? Gebruik deze dan voor een extra krokant resultaat!
Leg de tuna melt op een bord en garneer met de bieslook. Leg de onbelegde baguette erbovenop.