.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
125 gram
Champignons
1 stuk(s)
Bosui
½ stuk(s)
Knoflookteen
1 cm
Verse gember
100 gram
Kipfilethaasjes
¼ stuk(s)
Komkommer
35 gram
Zoete Aziatische saus
(Bevat Gluten, Soja)
200 gram
Verse udonnoedels
(Bevat Gluten)
5 gram
Cashewstukjes
(Bevat Noten Kan bevatten Pinda's, Sesamzaad)
½ el
Zonnebloemolie
50 ml
Kippenbouillon
½ el
Ketjap manis
naar smaak
Peper en zout
• Bereid de kippenbouillon. • Snijd de champignons in kwarten of zessen als ze heel groot zijn. • Snijd de bosui in stukken van ongeveer 3 cm lang. Halveer ze eventueel in de lengte als ze erg dik zijn. • Rasp de gember. Pers de knoflook of snijd fijn.
• Verhit 1/2 el zonnebloemolie per persoon in een grote hapjespan met deksel op middelhoog vuur. • Bak de knoflook, gember, en kipfilethaasjes 1-2 minuten aan. Breng op smaak met peper en zout. • Voeg de bosui en champignons toe en bak voor 5-6 minuten met de deksel op de pan. • Halveer ondertussen de komkommer in de lengte. Verwijder de zaadlijsten met een theelepel en snijd vervolgens in halve maantjes van maximaal 0,5 cm dik.
• Voeg de bouillon, de Aziatische saus en de ketjap toe aan de kip en de groenten. • Laat het geheel nog zachtjes stoven -zonder de deksel op de pan- voor 4-5 minuten. • Voeg de laatste 2 minuten de udon noedels, komkommer peper en zout toe en meng alles goed door.
• Verdeel de noedels, kip en groenten over de borden. • Garneer met de cashewstukjes.