Weet jij waarom de cashew technisch gezien geen noot is? (Het juiste antwoord is: omdat cashews niet binnenin een vrucht groeien, maar aan de buitenkant van de vrucht: de cashewappel.)
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
125 gram
Champignons
¼ bosje(s)
Bosui
1 tl
Verse gember
1 stuk(s)
Knoflookteen
1 stuk(s)
Kipfilethaasjes
¼ stuk(s)
[Mini-]komkommer
1 zakje(s)
Zoete Aziatische saus
(Bevat Soja, Tarwe)
200 gram
Verse udonnoedels
(Bevat Gluten, Tarwe)
5 gram
Cashewstukjes
(Bevat Cashewnoten Kan bevatten Pinda's, Noten, Sesamzaad)
½ el
[Zoutarme] ketjap manis
naar smaak
Peper en zout
½ el
Zonnebloemolie
50 ml
Zoutarme kippenbouillon
Tip: Wist je dat bosui vergeleken met andere groenten veel calcium bevat? Je vindt het ook in boerenkool en paksoi.
Tip: Let jij op je zoutinname? Spoel de noedels dan voor gebruik goed af in een vergiet en/of laat de ketjap achterwege. Die kun je altijd na het serveren nog naar smaak toevoegen.