Je brengt deze vegetarische curry op smaak met een Afrikaanse kruidenmix. Deze mix bestaat onder andere uit venkelzaad, kurkuma, komijn en kaneel.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
75 gram
Jasmijnrijst
½ stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Ui
½ stuk(s)
Rode puntpaprika
½ zakje(s)
Afrikaanse kruidenmix
¼ zakje(s)
Gele currykruiden
150 gram
Bloemkoolroosjes
(Kan bevatten Selderij)
10 gram
Gezouten amandelen
(Bevat Amandelnoten, Pinda's Kan bevatten Noten, Sesamzaad)
125 gram
Biologische yoghurt Griekse stijl
(Bevat Melk (inclusief lactose))
¼ stuk(s)
Rode peper
¼ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
50 ml
[Plantaardige] melk
½ el
Honing [of plantaardig alternatief]
1.5 el
Zonnebloemolie
naar smaak
Peper en zout
Tip: Houd jij van extra pittig en heb je chilivlokken in huis? Voeg ze dan bij deze stap naar smaak toe.
Weetje: Bloemkool is rijk aan calcium voor sterke botten en tanden, vitamine C voor de weerstand, kalium voor een gezonde bloeddruk en vezels voor gezonde darmen.