De vegetarische schnitzel is gemaakt van tuinbonen en gekruid met witte peper, paprika en foelie. Een goede bron van ijzer, vitamine B1, eiwitten én vezels.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
1 stuk(s)
Vegetarische schnitzel
½ zakje(s)
Italiaanse kruiden
200 gram
Passata
½ stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Ui
5 gram
Vers basilicum
½ stuk(s)
Tomaat
90 gram
Spaghetti
30 gram
Rucola en veldsla
1 stuk(s)
Parmigiano Reggiano DOP
(Bevat Melk (inclusief lactose))
1 tl
Zwarte balsamicoazijn
1 tl
Suiker
½ el
Olijfolie
½ el
[Plantaardige] roomboter
½ el
Extra vierge olijfolie
naar smaak
Peper en zout
Tip: Deze maaltijd is calorierijk. Let jij op je calorie-inname? Kook dan alle pasta, maar gebruik 2/3. Gebruik ook de helft van de parmigiano reggiano. De overige pasta en kaas kun je de volgende dag in een lunchsalade verwerken.
Weetje: Wist je dat deze maaltijd meer dan 300 gram groente bevat per portie? De passata in dit gerecht wordt ook meegerekend. Deze bevat namelijk ongeveer evenveel vitaminen, mineralen en voedingsvezels als verse groenten.