De vegetarische schnitzel is gemaakt van tuinbonen en gekruid met witte peper, paprika en foelie. Een goede bron van ijzer, vitamine B1, eiwitten én vezels.
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
1 piece
Vegetarian schnitzel
½ sachet(s)
Italian seasoning
200 g
Passata
½ piece
Garlic
½ piece
Onion
5 g
Fresh basil
½ piece
Tomato
90 g
Spaghetti
30 g
Arugula & lamb's lettuce
1 piece
Parmigiano Reggiano DOP
(Contains Milk)
1 teaspoon
Balsamic vinegar
1 teaspoon
Sugar
½ tablespoon
Olive oil
½ tablespoon
[Plant-based] butter
½ tablespoon
Extra virgin olive oil
to taste
Salt and pepper
Tip: Deze maaltijd is calorierijk. Let jij op je calorie-inname? Kook dan alle pasta, maar gebruik 2/3. Gebruik ook de helft van de parmigiano reggiano. De overige pasta en kaas kun je de volgende dag in een lunchsalade verwerken.
Weetje: Wist je dat deze maaltijd meer dan 300 gram groente bevat per portie? De passata in dit gerecht wordt ook meegerekend. Deze bevat namelijk ongeveer evenveel vitaminen, mineralen en voedingsvezels als verse groenten.