Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
½ stuk(s)
Rode peper
1 stuk(s)
Knoflookteen
100 gram
Kipfilethaasjes
200 gram
Italiaanse groentemix met champignons
50 gram
Besengek-currypasta
150 ml
Kokosmelk
2.5 gram
Verse koriander
20 gram
Gezouten pinda's
(Bevat Pinda's Kan bevatten Noten, Sesamzaad)
100 gram
Verse udonnoedels
(Bevat Gluten, Tarwe)
1 el
Zonnebloemolie
naar smaak
Peper en zout
250 ml
Zoutarme groentebouillon
Tip: Let jij op je zoutinname? Gebruik dan 1/4 bouillonblokje en 250 ml water per persoon.
• Voeg de kokosmelk en de bouillon toe aan de soeppan en laat op middelmatig vuur 5 – 7 minuten zachtjes koken.
• Snijd ondertussen de koriander fijn en hak de pinda's grof.
• Voeg in de laatste 3 minuten de udonnoedels en kipfilethaasjes toe aan de soep (zie TIP).
Tip: Kook de soep eventueel iets langer door als de kip nog niet gaar is.