The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
½ piece
Red chili pepper
1 piece
Garlic
100 g
Chicken fillets
200 g
Italian-style vegetable mix with mushrooms
50 g
Besengek curry paste
150 milliliters
Coconut milk
2.5 g
Fresh coriander
20 g
Salted peanuts
(Contains Peanuts May be present Tree nuts, Sesame)
100 g
Fresh udon noodles
(Contains Gluten, Wheat)
1 tablespoon
Sunflower oil
to taste
Salt and pepper
250 milliliters
Low sodium vegetable stock
Tip: Let jij op je zoutinname? Gebruik dan 1/4 bouillonblokje en 250 ml water per persoon.
• Voeg de kokosmelk en de bouillon toe aan de soeppan en laat op middelmatig vuur 5 – 7 minuten zachtjes koken.
• Snijd ondertussen de koriander fijn en hak de pinda's grof.
• Voeg in de laatste 3 minuten de udonnoedels en kipfilethaasjes toe aan de soep (zie TIP).
Tip: Kook de soep eventueel iets langer door als de kip nog niet gaar is.