Veggie + protein - Aziatische noedelsoep met kipfilethaasjes als extra
Veggie + protein - Aziatische noedelsoep met kipfilethaasjes als extra

Veggie + protein - Aziatische noedelsoep met kipfilethaasjes als extra

met verse koriander en pinda's

Tags:
Eat Me First
Allergens:
Peanuts
Gluten
Wheat

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time20 minutes
Cooking Time20 minutes
DifficultyEasy

Ingredients

Serving amount

½ piece

Red chili pepper

1 piece

Garlic

100 g

Chicken fillets

200 g

Italian-style vegetable mix with mushrooms

50 g

Besengek curry paste

150 milliliters

Coconut milk

2.5 g

Fresh coriander

20 g

Salted peanuts

(Contains Peanuts May be present Tree nuts, Sesame)

100 g

Fresh udon noodles

(Contains Gluten, Wheat)

Not included in your delivery

1 tablespoon

Sunflower oil

to taste

Salt and pepper

250 milliliters

Low sodium vegetable stock

Nutrition Values

Calories624 kcal
Energy (kJ)2611 kJ
Fat45.6 g
Saturated Fat23 g
Carbohydrate41.6 g
Sugar6.3 g
Dietary Fiber2.3 g
Protein11.7 g
Salt2.7 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Pan

Cooking Steps

Voorbereiden
1
  • Bereid de bouillon (zie TIP).
  • Verwijder de zaadlijsten van de rode peper en snijd de rode peper fijn
  • Pers de knoflook of snijd fijn.
  • Snijd de kipfilethaasjes in blokjes.


Tip: Let jij op je zoutinname? Gebruik dan 1/4 bouillonblokje en 250 ml water per persoon.

Roerbakken
2
  • Verhit de zonnebloemolie in een soeppan op hoog vuur. Fruit de rode peper en de knoflook 1 minuut.
  • Voeg de kip toe, breng op smaak met peper en zout en bak in 4 - 6 minuten goudbruin. Haal uit de pan en bewaar apart.
  • Voeg de groentemix toe en roerbak 3 minuten.
  • Roer de currypasta door de groente en roerbak nog 1 minuut. Breng op smaak met peper en zout.
Pruttelen
3

• Voeg de kokosmelk en de bouillon toe aan de soeppan en laat op middelmatig vuur 5 – 7 minuten zachtjes koken.

• Snijd ondertussen de koriander fijn en hak de pinda's grof.

• Voeg in de laatste 3 minuten de udonnoedels en kipfilethaasjes toe aan de soep (zie TIP).

Tip: Kook de soep eventueel iets langer door als de kip nog niet gaar is.

Serveren
4
  • Serveer de soep in kommen.
  • Garneer met de koriander en de pinda's.