De biologische tarwe die voor de verse pasta is gebruikt komt uit de streek Apulië in Italië. Het voordeel van verse pasta is dat je het maar heel kort hoeft te koken. Lekker gemakkelijk! De toevoeging van basilicum zorgt ervoor dat jij je even in Italië waant!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
½ stuk(s)
Ui
1 stuk(s)
Knoflookteen
1.5 stuk(s)
Pruimtomaat
2 leaves
Vers basilicum
(Bevat Selderij)
100 gram
Rundergehakt
⅓ stuk(s)
Tomatenpuree
1 tl
Paprikapoeder
125 gram
Verse ravioli met spinazie en ricotta
(Bevat Gluten, Eieren, Melk (inclusief lactose))
1 el
Olijfolie
½ el
Zwarte balsamicoazijn
naar smaak
Extra vierge olijfolie
naar smaak
Peper en zout
Snipper de ui en snijd of pers de knoflook fijn. Snijd de pruimtomaat klein. Hak of snijd de basilicum fijn.
Verhit de olijfolie in een wok of hapjespan met deksel en fruit de ui en knoflook 2 minuten op laag vuur. Voeg het gehakt toe en rul 4 - 5 minuten op middelmatig vuur.
Kook ondertussen 750 ml water per persoon in een pan met deksel voor de ravioli.
Voeg de tomaat, tomatenpuree en paprikapoeder toe aan de wok of hapjespan en roerbak 5 minuten. Voeg na 4 minuten de zwarte balsamicoazijn toe. Breng op smaak met peper en zout.
Kook ondertussen de ravioli, afgedekt, 2 - 3 minuten (zie tip).
Verdeel de ravioli en de saus over de borden. Garneer met de basilicum en voeg naar smaak extra vierge olijfolie toe.