Met slechts vier ingrediënten zet je deze verwarmende pasta snel op tafel. Bovendien zit er al basilicum in de kant-en-klare pastasaus voor extra veel smaak!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
1 pak(ken)
Tomatenblokjes
250 gram
Verse rigatoni
(Bevat Tarwe, Eieren, Gluten)
200 gram
Gemengd gekruid gehakt
40 gram
Grana Padanovlokken DOP
(Bevat Eieren, Melk (inclusief lactose))
10 gram
Vers basilicum
(Kan bevatten Selderij)
¼ el
Olijfolie
Kook ruim water in een pan met deksel voor de verse pasta en kook, afgedekt, 4 - 5 minuten. Giet daarna af, bewaar een klein beetje kookvocht en laat zonder deksel uitstomen. Hak de basilicum grof.
Verhit ondertussen de olijfolie in een koekenpan op middelhoog vuur en bak het gehakt in 3 minuten los. Voeg de tomatensaus toe en laat 2 - 3 minuten sudderen op laag vuur, of totdat de verse pasta klaar is.
Voeg de helft van de saus toe aan de verse pasta en meng goed.
Verdeel de pasta over diepe borden en giet de overige saus eroverheen. Garneer met de grana padano-vlokken en vers basilicum.