Met slechts vier ingrediënten zet je deze verwarmende pasta snel op tafel. Bovendien zit er al basilicum in de kant-en-klare pastasaus voor extra veel smaak!
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
1 pack
Chopped tomatoes
250 g
Fresh rigatoni
(Contains Wheat, Egg, Gluten)
200 g
Seasoned minced meat blend
40 g
Grana Padano flakes DOP
(Contains Egg, Milk)
10 g
Fresh basil
(May be present Celery)
¼ tablespoon
Olive oil
Kook ruim water in een pan met deksel voor de verse pasta en kook, afgedekt, 4 - 5 minuten. Giet daarna af, bewaar een klein beetje kookvocht en laat zonder deksel uitstomen. Hak de basilicum grof.
Verhit ondertussen de olijfolie in een koekenpan op middelhoog vuur en bak het gehakt in 3 minuten los. Voeg de tomatensaus toe en laat 2 - 3 minuten sudderen op laag vuur, of totdat de verse pasta klaar is.
Voeg de helft van de saus toe aan de verse pasta en meng goed.
Verdeel de pasta over diepe borden en giet de overige saus eroverheen. Garneer met de grana padano-vlokken en vers basilicum.