Verse rigatoni met tomatensaus en gehakt
Verse rigatoni met tomatensaus en gehakt

Verse rigatoni met tomatensaus en gehakt

met grana padano

Met slechts vier ingrediënten zet je deze verwarmende pasta snel op tafel. Bovendien zit er al basilicum in de kant-en-klare pastasaus voor extra veel smaak!

Allergens:
Wheat
Egg
Gluten
Milk

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time10 minutes
Cooking Time10 minutes
DifficultyMedium

Ingredients

/ Serving 2 people

1 pack

Chopped tomatoes

250 g

Fresh rigatoni

(Contains Wheat, Egg, Gluten)

200 g

Seasoned minced meat blend

40 g

Grana Padano flakes DOP

(Contains Egg, Milk)

10 g

Fresh basil

(May be present Celery)

Not included in your delivery

¼ tablespoon

Olive oil

Nutrition Values

Calories752 kcal
Energy (kJ)3148 kJ
Fat26.84 g
Saturated Fat11.4 g
Carbohydrate80.42 g
Sugar9.7 g
Dietary Fiber4.89 g
Protein42.74 g
Salt3.6 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Pan with Lid
Tall-Sided Pan

Cooking Steps

1

Kook ruim water in een pan met deksel voor de verse pasta en kook, afgedekt, 4 - 5 minuten. Giet daarna af, bewaar een klein beetje kookvocht en laat zonder deksel uitstomen. Hak de basilicum grof.

2

Verhit ondertussen de olijfolie in een koekenpan op middelhoog vuur en bak het gehakt in 3 minuten los. Voeg de tomatensaus toe en laat 2 - 3 minuten sudderen op laag vuur, of totdat de verse pasta klaar is.

3

Voeg de helft van de saus toe aan de verse pasta en meng goed.

4

Verdeel de pasta over diepe borden en giet de overige saus eroverheen. Garneer met de grana padano-vlokken en vers basilicum.