Wist je dat komkommers de temperatuur van het bloed en het lichaam kunnen verlagen? Daar komt ook de Engelse uitspraak 'cool as a cucumber' vandaan!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
75 gram
Witte langgraanrijst
100 gram
Varkensboerengehakt
(Kan bevatten Soja, Tarwe, Eieren, Mosterd, Selderij)
1 stuk(s)
Knoflookteen
5 gram
Munt, koriander en Thais basilicum
¼ stuk(s)
Limoen
½ stuk(s)
[Mini-]komkommer
½ stuk(s)
Ui
¼ stuk(s)
Rode peper
5 gram
Gemberpuree
20 gram
Veldsla
½ stuk(s)
Mango
10 ml
Plantaardige vissaus
(Bevat Soja, Tarwe)
1 el
Suiker
¼ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
180 ml
Kokend water
1 el
Zonnebloemolie
1 el
Wittewijnazijn
30 ml
Water voor saus
naar smaak
Peper en zout
Tip: In de deze stap voeg je rauwe ui toe aan de salade. Houd je hier niet van? Bak de ui dan in de volgende stap mee met het gehakt.
Weetje: Komkommers bestaan voor een groot deel uit water, maar bevatten ook vitaminen en mineralen. Ze hydrateren, bevatten weinig calorieën en zorgen tegelijkertijd voor essentiële voedingsstoffen. Win-win-win dus!