Visduo van kabeljauw en garnalen
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Visduo van kabeljauw en garnalen

met whiskeysaus

Allergenen :
Schaaldieren
Mosterd
Eieren

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd
oventijd
NiveauGemiddeld

Ingredienten

Hoeveelheden

30 gram

Garnalen

(Bevat Schaaldieren)

¼ stuk(s)

Kabeljauw in citroen-rozemarijnmarinade

1 stuk(s)

Knoflookteen

30 gram

Whiskeysaus

(Bevat Mosterd, Eieren)

Zelf toevoegen

¼ el

Olijfolie

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kcal)208 kcal
Energie (kJ)869 kJ
Vetten19.9 g
waarvan verzadigd2.6 g
Koolhydraten2.5 g
waarvan suikers1.1 g
Vezels0.1 g
Eiwitten4.7 g
Zout0.6 g

Benodigdheden

Kom

Instructies

1

Snijd de gemarineerde kabeljauw in blokjes van ongeveer 2 - 3 cm. Dek af en zet in de koelkast tot gebruik. Pers de knoflook of snijd fijn. Meng de knoflook in een kom met 1/4 el olijfolie per persoon en voeg de garnalen toe (zie Tip). Meng goed, dek af en zet in de koelkast tot gebruik.

Tip: Houd je van pittig en heb je sambal in huis? Voeg dit dan naar smaak toe aan de garnalen.

2

Bak de garnalen en kabeljauw op de bakplaat gaar. Serveer met de whiskeysaus of de citroen-yoghurtmayonaise van de aardappeltjes.