Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
30 gram
Garnalen
(Bevat Schaaldieren)
¼ stuk(s)
Kabeljauw in citroen-rozemarijnmarinade
1 stuk(s)
Knoflookteen
30 gram
Whiskeysaus
(Bevat Mosterd, Eieren)
¼ el
Olijfolie
naar smaak
Peper en zout
Snijd de gemarineerde kabeljauw in blokjes van ongeveer 2 - 3 cm. Dek af en zet in de koelkast tot gebruik. Pers de knoflook of snijd fijn. Meng de knoflook in een kom met 1/4 el olijfolie per persoon en voeg de garnalen toe (zie Tip). Meng goed, dek af en zet in de koelkast tot gebruik.
Tip: Houd je van pittig en heb je sambal in huis? Voeg dit dan naar smaak toe aan de garnalen.
Bak de garnalen en kabeljauw op de bakplaat gaar. Serveer met de whiskeysaus of de citroen-yoghurtmayonaise van de aardappeltjes.