Visduo van kabeljauw en garnalen

Visduo van kabeljauw en garnalen

met whiskeysaus

Allergens:
Crustaceans
Mustard
Egg

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time
Cooking Time
DifficultyMedium

Ingredients

Serving amount

30 g

Shrimp

(Contains Crustaceans)

¼ piece

Cod in lemon-rosemary marinade

1 piece

Garlic

30 g

Cocktail sauce

(Contains Mustard, Egg)

Not included in your delivery

¼ tablespoon

Olive oil

to taste

Salt and pepper

Nutrition Values

Calories208 kcal
Energy (kJ)869 kJ
Fat19.9 g
Saturated Fat2.6 g
Carbohydrate2.5 g
Sugar1.1 g
Dietary Fiber0.1 g
Protein4.7 g
Salt0.6 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Bowl

Cooking Steps

1

Snijd de gemarineerde kabeljauw in blokjes van ongeveer 2 - 3 cm. Dek af en zet in de koelkast tot gebruik. Pers de knoflook of snijd fijn. Meng de knoflook in een kom met 1/4 el olijfolie per persoon en voeg de garnalen toe (zie Tip). Meng goed, dek af en zet in de koelkast tot gebruik.

Tip: Houd je van pittig en heb je sambal in huis? Voeg dit dan naar smaak toe aan de garnalen.

2

Bak de garnalen en kabeljauw op de bakplaat gaar. Serveer met de whiskeysaus of de citroen-yoghurtmayonaise van de aardappeltjes.