The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
30 g
Shrimp
(Contains Crustaceans)
¼ piece
Cod in lemon-rosemary marinade
1 piece
Garlic
30 g
Cocktail sauce
(Contains Mustard, Egg)
¼ tablespoon
Olive oil
to taste
Salt and pepper
Snijd de gemarineerde kabeljauw in blokjes van ongeveer 2 - 3 cm. Dek af en zet in de koelkast tot gebruik. Pers de knoflook of snijd fijn. Meng de knoflook in een kom met 1/4 el olijfolie per persoon en voeg de garnalen toe (zie Tip). Meng goed, dek af en zet in de koelkast tot gebruik.
Tip: Houd je van pittig en heb je sambal in huis? Voeg dit dan naar smaak toe aan de garnalen.
Bak de garnalen en kabeljauw op de bakplaat gaar. Serveer met de whiskeysaus of de citroen-yoghurtmayonaise van de aardappeltjes.