Visschnitzel met groentetorentjes en gebakken aardappelen
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Visschnitzel met groentetorentjes en gebakken aardappelen

Visschnitzel met groentetorentjes en gebakken aardappelen

De schnitzel, die speciaal voor HelloFresh wordt bereid, is gemaakt van kabeljauw. De groenten bak je kort en gratineer je daarna in de oven met belegen kaas.

Labels:
Kindvriendelijk
Allergenen :
Melk (inclusief lactose)
Vis
Gluten

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd35 minuten
oventijd
NiveauGemiddeld

Ingredienten

Hoeveelheden

300 gram

Vastkokende aardappelen

½ stuk(s)

Courgette

1 stuk(s)

Tomaat

1 tl

Gedroogde oregano

1 tl

Paprikapoeder

25 gram

Belegen kaasplakken

(Bevat Melk (inclusief lactose))

1 stuk(s)

Gepaneerde heekfilet

(Bevat Vis, Gluten)

Zelf toevoegen

1 el

Roomboter

(Bevat Melk (inclusief lactose))

naar smaak

Peper en zout

1 el

Olijfolie

sideBannerName

Voedingswaarden

/ per gerecht
Energie (kcal)682 kcal
Energie (kJ)2854 kJ
Vetten23 g
waarvan verzadigd9 g
Koolhydraten83 g
waarvan suikers0 g
Vezels0 g
Eiwitten30 g
Zout0 g

Benodigdheden

Hapjespan met deksel
Mes
Koekenpan
Bakpapier
Bakplaat

Instructies

1

Verwarm de oven voor op 220 graden. Schil of was de aardappelen (annabelle) grondig en snijd in parten. Verhit de helft van de roomboter in een wok of hapjespan met deksel en bak de aardappelen 25 – 30 minuten, afgedekt, op middelhoog vuur. Roer regelmatig om, haal na 20 minuten de deksel van de pan en bestrooi met peper en zout.

Snijd de courgette en de tomaat
2

Snijd ondertussen de courgette en tomaat in dunne plakken.

3

Verhit de helft van de olijfolie in een koekenpan en bak de courgette 5 minuten. Voeg in de laatste minuut de tomaat, oregano en paprikapoeder toe en breng op smaak met peper en zout.

Bestrooi de torentjes met belegen kas
4

Schep de groenten over in een ovenschaal met bakpapier en bouw torentjes door om en om een plak courgette en tomaat te stapelen. Bestrooi met de belegen kaas en bak 4 – 6 minuten in de oven.

Bak de visschnitzel
5

Verhit de overige olijfolie in dezelfde koekenpan en bak de visschnitzel 3 – 5 minuten aan elke kant.

Maak het bord op
6

Verdeel de aardappelen, groenten en visschnitzel over de borden.