De schnitzel, die speciaal voor HelloFresh wordt bereid, is gemaakt van kabeljauw. De groenten bak je kort en gratineer je daarna in de oven met belegen kaas.
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
300 g
Vastkokende aardappelen
½ unit
Courgette
1 unit
Tomaat
1 teaspoon
Gedroogde oregano
1 teaspoon
Paprikapoeder
25 g
Belegen kaasplakken
(Contains Milk)
1 unit
Gepaneerde heekfilet
(Contains Fish, Gluten)
1 tablespoon
Roomboter
(Contains Milk)
to taste
Peper en zout
1 tablespoon
Olijfolie
Verwarm de oven voor op 220 graden. Schil of was de aardappelen (annabelle) grondig en snijd in parten. Verhit de helft van de roomboter in een wok of hapjespan met deksel en bak de aardappelen 25 – 30 minuten, afgedekt, op middelhoog vuur. Roer regelmatig om, haal na 20 minuten de deksel van de pan en bestrooi met peper en zout.
Snijd ondertussen de courgette en tomaat in dunne plakken.
Verhit de helft van de olijfolie in een koekenpan en bak de courgette 5 minuten. Voeg in de laatste minuut de tomaat, oregano en paprikapoeder toe en breng op smaak met peper en zout.
Schep de groenten over in een ovenschaal met bakpapier en bouw torentjes door om en om een plak courgette en tomaat te stapelen. Bestrooi met de belegen kaas en bak 4 – 6 minuten in de oven.
Verhit de overige olijfolie in dezelfde koekenpan en bak de visschnitzel 3 – 5 minuten aan elke kant.
Verdeel de aardappelen, groenten en visschnitzel over de borden.