Visschnitzel met groentetorentjes en gebakken aardappelen
Visschnitzel met groentetorentjes en gebakken aardappelen

Visschnitzel met groentetorentjes en gebakken aardappelen

De schnitzel, die speciaal voor HelloFresh wordt bereid, is gemaakt van kabeljauw. De groenten bak je kort en gratineer je daarna in de oven met belegen kaas.

Allergens:
Milk
Fish
Gluten

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time35 minutes
Cooking Time
DifficultyMedium

Ingredients

Serving amount

300 g

Vastkokende aardappelen

½ unit

Courgette

1 unit

Tomaat

1 teaspoon

Gedroogde oregano

1 teaspoon

Paprikapoeder

25 g

Belegen kaasplakken

(Contains Milk)

1 unit

Gepaneerde heekfilet

(Contains Fish, Gluten)

Not included in your delivery

1 tablespoon

Roomboter

(Contains Milk)

to taste

Peper en zout

1 tablespoon

Olijfolie

Nutrition Values

/ per serving
Calories682 kcal
Energy (kJ)2854 kJ
Fat23 g
Saturated Fat9 g
Carbohydrate83 g
Sugar0 g
Dietary Fiber0 g
Protein30 g
Salt0 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Casserole with Lid
Knife
Tall-Sided Pan
Parchment Paper
Baking Sheet

Cooking Steps

1

Verwarm de oven voor op 220 graden. Schil of was de aardappelen (annabelle) grondig en snijd in parten. Verhit de helft van de roomboter in een wok of hapjespan met deksel en bak de aardappelen 25 – 30 minuten, afgedekt, op middelhoog vuur. Roer regelmatig om, haal na 20 minuten de deksel van de pan en bestrooi met peper en zout.

Snijd de courgette en de tomaat
2

Snijd ondertussen de courgette en tomaat in dunne plakken.

3

Verhit de helft van de olijfolie in een koekenpan en bak de courgette 5 minuten. Voeg in de laatste minuut de tomaat, oregano en paprikapoeder toe en breng op smaak met peper en zout.

Bestrooi de torentjes met belegen kas
4

Schep de groenten over in een ovenschaal met bakpapier en bouw torentjes door om en om een plak courgette en tomaat te stapelen. Bestrooi met de belegen kaas en bak 4 – 6 minuten in de oven.

Bak de visschnitzel
5

Verhit de overige olijfolie in dezelfde koekenpan en bak de visschnitzel 3 – 5 minuten aan elke kant.

Maak het bord op
6

Verdeel de aardappelen, groenten en visschnitzel over de borden.