W01 - 10-minute recipe - Biefstukreepjes - use: wok thais
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

W01 - 10-minute recipe - Biefstukreepjes - use: wok thais

with coriander and sesame seeds

Labels:
Eiwitrijk
Allergenen :
Tarwe
Soja
Sesamzaad

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd10 minuten
oventijd10 minuten
NiveauMakkelijk

Ingredienten

Hoeveelheden

100 gram

Biefstukreepjes

200 gram

Roerbakmix Thaise stijl

½ stuk(s)

Knoflookteen

100 gram

Verse udonnoedels

(Bevat Tarwe)

35 gram

Zoete Aziatische saus

(Bevat Soja, Tarwe)

5 gram

Verse koriander

(Kan bevatten Selderij)

½ zakje(s)

Sesamzaad

(Bevat Sesamzaad Kan bevatten Noten, Pinda's)

Zelf toevoegen

½ el

Zonnebloemolie

1 el

[Zoutarme] sojasaus

½ tl

Suiker

1 tl

Sambal

1 tl

Wittewijnazijn

½ el

[Plantaardige] roomboter

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)1992 kJ
Energie (kcal)476 kcal
Vetten17.5 g
waarvan verzadigd6 g
Koolhydraten49.2 g
waarvan suikers16.3 g
Vezels1.7 g
Eiwitten30.5 g
Zout4.4 g

Benodigdheden

Pan
Wok of hapjespan
Koekenpan

Instructies

1
  • Take the steak strips out of the fridge and allow to reach room temperature.
  • Bring plenty of water to a boil in a pot or saucepan for the noodles.
  • Crush or mince the garlic.
2
  • Heat the sunflower oil in a wok or deep frying pan over medium heat. Fry the garlic for 1 minute.
  • Add the Thai-style vegetable mix to the wok or frying pan and fry for 4 - 5 minutes. 
  • Boil the noodles for 3 minutes until al dente. 
  • Drain the noodles and add them to the vegetables. Add the East Asian-style sauce, mix well, and fry for another minute.

 

3
  • Heat the butter in a frying pan over medium-high heat. Add the steak as soon as the pan is hot. Fry the steak strips for 4 minutes.
  • Add soy sauce (see Tip), white wine vinegar, sugar and sambal*, and fry for another minute. Season to taste with salt & pepper.
  • Roughly chop the coriander.

*Take care, this ingredient is spicy! Use as preferred.

Tip: If you are watching your salt intake, use half of the soy sauce 

4
  • Serve the noodles with the vegetables in deep plates.
  • Divide the steak strips on top. Drizzle with the rest of the sauce from the pan over it. 
  • Garnish with coriander and sesame seeds.