Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
3 stuk(s)
Dadelstukjes
40 gram
Pecannoten
(Bevat Noten)
15 gram
Zonnebloempitten
(Kan bevatten Noten, Pinda's, Sesamzaad)
10 gram
Kokosrasp
(Kan bevatten Sesamzaad, Pinda's, Noten)
50 gram
Havermout
(Bevat Gluten)
2 stuk(s)
Pindakaas
(Bevat Pinda's)
100 ml
Biologische volle kwark
(Bevat Melk (inclusief lactose))
1 stuk(s)
Honing
2 el
Roomboter
(Bevat Melk (inclusief lactose))
Verwarm de oven voor op 180 graden. Snijd de dadels klein, verkruimel de pecannoten en meng in een kom. Voeg de zonnebloempitten, kokosrasp en havermout toe. Bewaar apart.
Meng de pindakaas, honing, roomboter en 2 el water per persoon in een steelpan en laat al roerende op laag vuur smelten. Zet het vuur daarna uit.
Voeg het havermoutmengsel toe aan steelpan en meng goed door. Schep daarna op een bakplaat met bakpapier en bak 15 – 20 minuten in de oven. Laat daarna wat afkoelen.
Verdeel de havermoutcrumble over kommen en schep er een flinke lepel kwark bij.