Warme havermoutcrumble met een toefje romige kwark

Warme havermoutcrumble met een toefje romige kwark

Allergens:
Tree nuts
Gluten
Peanuts
Milk

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time
Cooking Time
DifficultyEasy

Ingredients

Serving amount

3 unit

Dadelstukjes

40 g

Pecannoten

(Contains Tree nuts)

15 g

Zonnebloempitten

(May be present Tree nuts, Peanuts, Sesame)

10 g

Kokosrasp

(May be present Sesame, Peanuts, Tree nuts)

50 g

Havermout

(Contains Gluten)

2 unit

Pindakaas

(Contains Peanuts)

100 milliliters

Biologische volle kwark

(Contains Milk)

Not included in your delivery

1 unit

Honing

2 tablespoon

Roomboter

(Contains Milk)

Nutrition Values

/ per serving
Calories596 kcal
Energy (kJ)2494 kJ
Fat37 g
Saturated Fat9 g
Carbohydrate49 g
Sugar0 g
Dietary Fiber7 g
Protein14 g
Salt0 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Cooking Steps

1

Verwarm de oven voor op 180 graden. Snijd de dadels klein, verkruimel de pecannoten en meng in een kom. Voeg de zonnebloempitten, kokosrasp en havermout toe. Bewaar apart.

2

Meng de pindakaas, honing, roomboter en 2 el water per persoon in een steelpan en laat al roerende op laag vuur smelten. Zet het vuur daarna uit.

3

Voeg het havermoutmengsel toe aan steelpan en meng goed door. Schep daarna op een bakplaat met bakpapier en bak 15 – 20 minuten in de oven. Laat daarna wat afkoelen.

4

Verdeel de havermoutcrumble over kommen en schep er een flinke lepel kwark bij.