Wentelteefjes van suikerbrood
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Wentelteefjes van suikerbrood

Wentelteefjes van suikerbrood

Met romige bananensmoothie

Goedemorgen!

Allergenen :
Eieren
Melk (inclusief lactose)
Gluten
Lupine
Noten

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd10 minuten
oventijd
NiveauMakkelijk

Ingredienten

Hoeveelheden

1 stuk(s)

Ei

(Bevat Eieren)

300 ml

Halfvolle melk

(Bevat Melk (inclusief lactose))

2 stuk(s)

Friese suikerbol

(Bevat Gluten, Eieren, Melk (inclusief lactose), Lupine, Noten)

2 stuk(s)

Banaan

200 ml

Volle yoghurt

(Bevat Melk (inclusief lactose))

Zelf toevoegen

1 el

Roomboter

(Bevat Melk (inclusief lactose))

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)2502 kJ
Energie (kcal)598 kcal
Vetten17 g
waarvan verzadigd9.8 g
Koolhydraten88 g
waarvan suikers55.3 g
Vezels3 g
Eiwitten20 g
Zout1 g

Benodigdheden

Kom
Vork
Koekenpan
Bord
Staafmixer of blender

Instructies

1

Kluts het ei met een vork in een kom. Voeg 1/3 van de melk toe. Snijd de suikerbol horizontaal doormidden en wentel door het eimengsel.

2

Smelt de roomboter in een koekenpan en bak de suikerbol 2 – 3 minuten aan elke kant.

3

Maak ondertussen de smoothie. Pel de banaan. Meng de banaan, volle yoghurt en overige melk in een blender of hoge kom en pureer met een staafmixer tot een gladde smoothie. Leg op elk bord een wentelteefje en serveer met de bananensmoothie.