Wentelteefjes van suikerbrood
Wentelteefjes van suikerbrood

Wentelteefjes van suikerbrood

Met romige bananensmoothie

Goedemorgen!

Allergens:
Egg
Milk
Gluten
Lupine
Tree Nuts / Noix

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time10 minutes
Cooking Time
DifficultyEasy

Ingredients

Serving amount

1 unit

Ei

(Contains Egg)

300 milliliters

Halfvolle melk

(Contains Milk)

2 unit

Friese suikerbol

(Contains Gluten, Egg, Milk, Lupine, Tree Nuts / Noix)

2 unit

Banaan

200 milliliters

Volle yoghurt

(Contains Milk)

Not included in your delivery

1 tablespoon

Roomboter

(Contains Milk)

Nutrition Values

Energy (kJ)2502 kJ
Calories598 kcal
Fat17 g
Saturated Fat9.8 g
Carbohydrate88 g
Sugar55.3 g
Dietary Fiber3 g
Protein20 g
Salt1 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Bowl
Fork
Tall-Sided Pan
Plate
Food Processor

Cooking Steps

1

Kluts het ei met een vork in een kom. Voeg 1/3 van de melk toe. Snijd de suikerbol horizontaal doormidden en wentel door het eimengsel.

2

Smelt de roomboter in een koekenpan en bak de suikerbol 2 – 3 minuten aan elke kant.

3

Maak ondertussen de smoothie. Pel de banaan. Meng de banaan, volle yoghurt en overige melk in een blender of hoge kom en pureer met een staafmixer tot een gladde smoothie. Leg op elk bord een wentelteefje en serveer met de bananensmoothie.