Wentelteefjes van suikerbrood met romige bananensmoothie
Wentelteefjes van suikerbrood met romige bananensmoothie

Wentelteefjes van suikerbrood met romige bananensmoothie

Goedemorgen!

Allergens:
Egg
Milk
Gluten
Lupine
Tree Nuts / Noix

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time
Cooking Time
DifficultyEasy

Ingredients

Serving amount

1 unit

Ei

(Contains Egg)

300 milliliters

Halfvolle melk

(Contains Milk)

2 unit

Friese suikerbol

(Contains Gluten, Egg, Milk, Lupine, Tree Nuts / Noix)

2 unit

Banaan

200 milliliters

Volle yoghurt

(Contains Milk)

Not included in your delivery

1 tablespoon

Roomboter

(Contains Milk)

Nutrition Values

Calories645 kcal
Energy (kJ)2699 kJ
Fat22 g
Saturated Fat12.4 g
Carbohydrate89 g
Sugar57.8 g
Dietary Fiber3 g
Protein19 g
Salt1 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Bowl
Fork
Tall-Sided Pan
Food Processor

Cooking Steps

Snijd de suikerbol horizontaal doormidden en wentel door het eimengsel
1

Kluts het ei met een vork in een kom. Voeg 1/3 deel van de melk toe. Snijd de suikerbol horizontaal doormidden en wentel door het eimengsel.

Bak de suikerbol 2 – 3 minuten aan elke kant.
2

Smelt de roomboter in een koekenpan en bak de suikerbol 2 – 3 minuten aan elke kant.

Pureer tot een gladde smoothie
3

Maak ondertussen de smoothie. Pel de banaan. Meng de banaan, volle yoghurt en overige melk in een blender of hoge kom en pureer tot een gladde smoothie.

Leg op elk bord een wentelteefje en serveer met de bananensmoothie
4

Leg op elk bord een wentelteefje en serveer met de bananensmoothie.