Receptontwikkelaar Iris: "Toen ik voor het eerst grillkaas proefde was ik meteen verkocht! Die eerste keer at ik een Indiase dahl, met deze heerlijke kaas als topping. Voor deze rotiwrap heb ik het gecombineerd met een kruidige saus, bloemkool en frisse komkommer."
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
1 stuk(s)
Roti
(Bevat Mosterd, Tarwe)
½ stuk(s)
Ui
½ zakje(s)
Afrikaanse kruidenmix
10 gram
Mix van verse gember, knoflook en rode peper
½
Tomatenpuree
5 gram
Verse koriander en munt
(Kan bevatten Selderij)
½ stuk(s)
Limoen
½ zakje(s)
Kerriepoeder
(Bevat Selderij, Mosterd)
100 gram
Witte grillkaas
(Bevat Melk (inclusief lactose))
150 gram
Bloemkool
75 gram
Kookroom
(Bevat Melk (inclusief lactose))
½ stuk(s)
[Mini-]komkommer
½ el
[Plantaardige] roomboter
1 el
Zonnebloemolie
½ el
Honing [of plantaardig alternatief]
50 ml
Water voor saus
naar smaak
Peper en zout