Wrap Tosti V2
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Wrap Tosti V2

with pesto and tomato | 2 servings

Labels:
Recept
Allergenen :
Tarwe
Cashewnoten
Melk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd15 minuten
oventijd15 minuten
NiveauMakkelijk

Ingredienten

/ Voor 2 personen

4 stuk(s)

Witte tortilla

(Bevat Tarwe Kan bevatten Mosterd, Soja)

80 gram

Pesto genovese

(Bevat Cashewnoten, Melk (inclusief lactose) Kan bevatten Pinda's, Noten)

1 stuk(s)

Tomaat

1 bol(len)

Mozzarella

(Bevat Melk (inclusief lactose))

6 plak(ken)

Salami

Zelf toevoegen

½ el

Zonnebloemolie

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)3214 kJ
Energie (kcal)768 kcal
Vetten53.3 g
waarvan verzadigd15.5 g
Koolhydraten44.9 g
waarvan suikers3 g
Vezels2.9 g
Eiwitten25.3 g
Zout2.6 g

Benodigdheden

Koekenpan

Instructies

1
  • Lay each tortilla out flat and make only one cut, starting from the centre and moving up towards the edge of the wrap. It should look like a radius line.
  • Thinly slice the tomato.
  • Slice the mozzarella. 
2
  • Starting to the left of the cut, add the salami to the first quarter of the tortilla.
  • Add the mozzarella to the quarter directly below the salami. 
  • In the next quarter (to the right of the cheese), add the tomato slices. 
  • Finally, spread the pesto on the top-right quarter. 
3
  • Carefully fold the quarters one by one, starting left of the cut. First, fold the salami over the quarter below with the cheese. 
  • Continue folding over the next quarter with the tomatoes. Lastly, fold over the quarter with the pesto. You should have a folded tortilla triangle. Gently flatten it. 
4
  • Heat the sunflower oil in a frying pan over medium-high heat.
  • Fry the tortilla triangles for 2 - 3 minutes per side, until the tortillas are golden brown and the cheese has melted. 
  • Serve the cheesy triangle wraps on a plate.