Je geeft de garnalen extra crunch met panko - een soort paneermeel uit Japan met een extra grote korrel.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
80 gram
Garnalen
(Bevat Schaaldieren)
15 gram
Panko paneermeel
(Bevat Tarwe)
25 gram
Mayonaise
(Bevat Mosterd, Ei)
1.5 stuk(s)
Tomaat
100 gram
Rodekool, wittekool en wortel
½ stuk(s)
Appel
15 gram
Gefrituurde uitjes
(Bevat Tarwe Kan bevatten Sesamzaad, Gluten, Pinda's, Noten)
3 stuk(s)
Mini-tortilla's
(Bevat Tarwe Kan bevatten Soja, Mosterd)
½ tl
Honing [of plantaardig alternatief]
½ el
[Plantaardige] roomboter
½ el
Witte balsamicoazijn
naar smaak
Peper en zout
Tip: Je kunt er ook voor kiezen om de tortilla's in de magnetron te verwarmen. In dat geval hoef je de oven niet voor te verwarmen.
Tip: Bak de achtergebleven panko mee en gebruik dit bij het serveren als topping.
Tip: Verwarm je de tortilla's in de magnetron? Leg de tortilla's dan op een magnetronbestendig bord en verwarm 30 seconden. Herhaal tot de tortilla's warm zijn.