Zelfgemaakte kruidenboter
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Zelfgemaakte kruidenboter

Zelfgemaakte kruidenboter

met een baguette

Allergenen :
Gluten
Tarwe
Gerst
Rogge
Melk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd
oventijd
NiveauGemiddeld

Ingredienten

Hoeveelheden

1 stuk(s)

Knoflookteen

2.5 gram

Verse bladpeterselie

(Kan bevatten Selderij)

2.5 gram

Verse bieslook

1 stuk(s)

Baguette

(Bevat Gluten, Tarwe, Gerst, Rogge Kan bevatten Melk (inclusief lactose), Eieren, Mosterd, Selderij, Soja, Noten, Sesamzaad)

65 gram

Roomboter

(Bevat Melk (inclusief lactose))

Zelf toevoegen

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kcal)951 kcal
Energie (kJ)3981 kJ
Vetten53 g
waarvan verzadigd33.5 g
Koolhydraten99.4 g
waarvan suikers3 g
Vezels6.4 g
Eiwitten15.9 g
Zout3.6 g

Instructies

1

Verwarm de oven voor op 210 graden. Pers de knoflook of snijd fijn. Pluk de blaadjes peterselie van de takjes en snijd de blaadjes zeer fijn. Snijd of knip de bieslook fijn.

2

Bak de baguette 12 – 15 minuten in de oven. Meng ondertussen in een kom de roomboter, knoflook en verse kruiden met een vork tot kruidenboter. Breng op smaak met peper en zout.

3

Snijd de baguette in dunne plakken en serveer met de kruidenboter..