Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
1 stuk(s)
Knoflookteen
2.5 gram
Verse bladpeterselie
(Kan bevatten Selderij)
2.5 gram
Verse bieslook
1 stuk(s)
Baguette
(Bevat Gluten, Tarwe, Gerst, Rogge Kan bevatten Melk (inclusief lactose), Eieren, Mosterd, Selderij, Soja, Noten, Sesamzaad)
65 gram
Roomboter
(Bevat Melk (inclusief lactose))
naar smaak
Peper en zout
Verwarm de oven voor op 210 graden. Pers de knoflook of snijd fijn. Pluk de blaadjes peterselie van de takjes en snijd de blaadjes zeer fijn. Snijd of knip de bieslook fijn.
Bak de baguette 12 – 15 minuten in de oven. Meng ondertussen in een kom de roomboter, knoflook en verse kruiden met een vork tot kruidenboter. Breng op smaak met peper en zout.
Snijd de baguette in dunne plakken en serveer met de kruidenboter..