The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
1 piece
Garlic
2.5 g
Fresh flat leaf parsley
(May be present Celery)
2.5 g
Fresh chives
1 piece
White baguette
(Contains Gluten, Wheat, Barley, Rye May be present Milk, Egg, Mustard, Celery, Soy, Tree nuts, Sesame)
65 g
Butter
(Contains Milk)
to taste
Salt and pepper
Verwarm de oven voor op 210 graden. Pers de knoflook of snijd fijn. Pluk de blaadjes peterselie van de takjes en snijd de blaadjes zeer fijn. Snijd of knip de bieslook fijn.
Bak de baguette 12 – 15 minuten in de oven. Meng ondertussen in een kom de roomboter, knoflook en verse kruiden met een vork tot kruidenboter. Breng op smaak met peper en zout.
Snijd de baguette in dunne plakken en serveer met de kruidenboter..